Frotē palagi izpārdošana. Noklikšķiniet šeit!

Ko dāvināt jaunajiem mājokļa saimniekiem?

Mājokļa iekārtošana ir laimīgu emociju un aizraujošu dāvanu laiks. Apsverat, ar ko pārsteigt jaunos mājokļa saimniekus? Meklējat kaut ko noderīgu un patiešām vajadzīgu, bet baidāties kļūdīties? Mājas tekstilizstrādājumi vienmēr ir lieliska ideja dāvanai, kas priecēs un noderēs mājsaimniecībā. Šeit ir dažas idejas “sālsmaizes” dāvanai. Un vēl labāk ir tas, ka to visu atradīsit mūsu veikalā!

Gultas veļa lieliskai atpūtai

Pārvākšanās ir ļoti nogurdinoša, tāpēc jaunie mājokļa saimnieki ļoti novērtēs labu atpūtu. Un kā gan var labi izgulēties bez piemērotas gultas veļas? Tāpēc jauns gultas veļas komplekts vienmēr ir laba un noderīga dāvana. Dāvanai izvēlieties kvalitatīva auduma komplektu, piemēram, ideāls būs dabīgais kokvilnas satīns vai mako satīns. Ja šaubāties par dizainu un baidāties riskēt, klasika vienmēr ir droša izvēle: balta gultas veļa lieliski iederēsies jebkura stila interjerā, un gaiši pasteļtoņi ir īpaši viegli kombinējami un saskaņojami.

Omulīgs pleds

Iekārtošanās jaunajā mājoklī prasa laiku, un bieži vien detaļas tiek vienkārši aizmirstas. Pārvākšanās laikā ir bieži aizmirsts par pledu, bet tas patiešām ir vajadzīgs - tas ir mājīguma avots. Turklāt pleds ir lieliska dāvana, kas rada siltas emocijas.

Dāvanai izvēlieties augstas kvalitātes pledu, kam raksturīga izturība un glīts izskats. Ideāli būs pledi, kas izgatavoti no vilnas ar dabisku sastāvu. Praktiska izvēle - Jaunzēlandes vilnas pledi, un tiem, kas meklē greznību, patiks merino vilna un kašmirs. Ikdienas lietošanai vislabāk piemēroti vienvietīgie pledi (140x200 cm), tos ir viegli apvienot ar dīvāna spilveniem.

Ko dāvināt jaunajiem mājokļa saimniekiem? | Gultas Veļa | Nostra.lv

Dvieļi - praktiska un grezna dāvana

Dvieļu komplekts - vēl viena lieliska noderīga “sālsmaizes” dāvanu. Kvalitatīvi, mīksti un maigi dvieļi noteikti noderēs, ja ne pašiem mājokļa saimniekiem, tad viņu viesiem. Dāvanai vislabāk ir izvēlēties augstākas kvalitātes dvieļus, kas izgatavoti no maigas, ķemmētas kokvilnas vai bambusa šķiedras. Saskaņojiet krāsu vannas istabas interjeram, un, ja vilcināties, izvēlieties baltus vai krēmkrāsas vienkrāsainus dvieļus.

Mūsu klāstā atradīsiet plašu dvieļu un divu un trīsdaļīgu komplektu izvēli, kas tiek piegādāti skaisti iesaiņoti ar lenti, tāpēc nav jāuztraucas par iepakojumu. Dabīgās šķiedras dvieļi ir ļoti praktiski, viegli mazgājami un izturīgi, padarot tos par vienu no praktiskākajām dāvanām gan jaunajiem mājokļa īpašniekiem, gan tuviniekiem, gan jebkurā citā gadījumā.

Halāts - jaukam laikam mājās

Ja jaunie mājokļa īpašnieki ir tuvi cilvēki, vienmēr patīkami pārsteigs halāts kā dāvana. Tas nav tikai apģērbs, tas ir omulīgs apģērbs bezrūpīgai atpūtai mājās. Halāti bieži ir universāla dizaina, tāpēc tie ir piemēroti gan vīriešiem, gan sievietēm, un to izmēru izvēle ir vienkārša. Klasiskais variants ir balts halāts, kas saistīts ar atpūtu, relaksāciju, greznību. Krāsu cienītājiem ir pieejams arī krāsainu halātu klāsts, kas noteikti radīs patīkamu iespaidu.

Vislabāk ir iegādāties halātu, kas izgatavots no dabīgās kokvilnas, kas ir maigs saskarē ar ādu, nekairina to, neizraisa alerģiju. Šis audums ir ļoti labi uzsūcošs un elpojošs, tāpēc tas ātri žūst, kas ir ļoti svarīgi, lai pēc peldes būtu ērti, silti un omulīgi.

Patīkami virtuves sīkumi

Ja meklējat nelielu un praktisku “sālsmaizes” dāvanu, lieliski piemēroti ir virtuves tekstilizstrādājumi. Tās var būt lupatiņas vai lupatiņu komplekts, virtuves dvieļi vai virtuves paklājiņš. Virtuves tekstila galvenais uzdevums ir labi uzsūkt ūdeni, tāpēc izvēlieties dabīgas šķiedras - ideāli piemērota ir kokvilna. Šādas lupatiņas ne tikai labi pildīs savu funkciju, bet arī izskatīsies glīti.

Mūsu klāstā ir plaša izvēle, tāpēc ir viegli izveidot atbilstošu virtuves dvieļu vai vafeļu auduma lupatiņu komplektu. Šāda dāvana būs noderīga ikvienai mājsaimniecei, kurai patīk iemēģināt roku virtuvē un kura savā jaunajā virtuvē vēlas jaunus tekstilizstrādājumus.

Saistītās preces

avatar