Kokvilnas gultas veļas izpārdošana, atlaide līdz 40%. Noklikšķiniet šeit!

Gultas veļas priekšrocības ādai un matiem

Miegs - ne tikai atpūta ķermenim, bet arī dabisks skaistuma līdzeklis. "Skaistuma miegs" – šo izteicienu droši vien ir dzirdējuši visi, taču retais domā, ka miegam tiešām ir tieša ietekme uz mūsu izskatu. Ja vēlaties mirdzēt, jums ir nepieciešams ne tikai labs miegs, bet arī pareiza gultas veļa. Vai zinājāt, ka arī gultas veļa var palīdzēt uzlabot ādas un matu skaistumu? Lasiet tālāk un uzziniet, kā un kādu gultas veļu izvēlēties.

Jūsu ādai ir nepieciešama atpūta

Miega laikā āda atjaunojas, tāpēc ir svarīgi šo procesu nekavēti. Šā iemesla dēļ vislabāk izvēlēties dabīgo šķiedru gultas veļu no mīksta auduma, piemēram, kokvilnas satīna, zīda vai bambusa gultas veļu. Lieliska gaisa caurlaidība nodrošina komfortu ādai, un tās dabiskās antiseptiskās īpašības palīdz novērst ādas kairinājumu un alerģiskas reakcijas. Izvairieties no sintētiskiem audumiem, jo ​​tie aiztur mitrumu, radot augsni mikrobiem, kas var arī kaitēt jūsu ādai.

Īpašu uzmanību pievērsiet spilvena audumam - tam jābūt ļoti gludam, labi piegulošam un bez krokām. Mūsu sejas ādai nākas izturēt vissmagākos pārbaudījumus (sākot no kosmētikas un beidzot ar skarbiem laikapstākļiem), tāpēc tā ir jutīgāka un vieglāk bojājama berzes dēļ. Mīksta, dabīgas šķiedras gultas veļa ir vispiemērotākā jūsu ādas atpūtai un palīdzēs par to rūpēties.

No otras puses, ja nenodrošināsiet pareizu gultas veļu, rezultāts var būt pretējs. Nekvalitatīva gultas veļa var izraisīt apsārtumu, niezi, dermatītu un pinnes. Riskēt nav vērts!

Kā rūpēties par saviem matiem miega laikā?

Ja domājat, ka matus neietekmē gultas veļa, jūs ļoti maldāties. Dažādi audumi var vai nu saudzēt matus, vai arī radīt ievērojamus bojājumus. Arī šajā gadījumā ir spēkā tas pats noteikums - izvēlieties dabīgo šķiedru gultas veļu, kas ātri uzsūc un iztvaiko mitrumu. Ļoti svarīgi ir pēc iespējas ātrāk novērst mitrumu, jo tas padara matus vieglāk ievainojamus.

Gultas veļas priekšrocības ādai un matiem | Gultas Veļa | Nostra.lv

Tāpat kā āda, arī mati cieš no berzes, tāpēc labāk izvēlēties gultas veļu ar mīkstu, gludu, mīkstu audumu. Jāizvairās no raupjiem audumiem, jo ​​pastāvīga berze miega laikā var izraisīt matu galu šķelšanos, lūšanu vai pat matu izkrišanu. Ja vēlaties, lai jūsu mati būtu spīdīgi un veselīgi, izvēlieties satīna gultas veļu vai mako satīna gultas veļu gulēšanai - tai ir lieliskas īpašības un tā ir ļoti gluda. Spilvendrānas slidenā virsma palīdz novērst matu savelšanos miega laikā, tādējādi samazinot arī matu bojājumu iespējamību.

Skaistuma miega noslēpums

Miegs palīdz mums atpūsties un atgūt spēkus, taču tas palīdz arī mūsu organismam atjaunoties. Kvalitatīvs miegs ir ārkārtīgi svarīgs mūsu izskatam (un skaistumam), taču nevajadzētu aizmirst, ka miega laikā mēs esam pakļauti vides faktoru iedarbībai. Viena no tām ir gultas veļa, kuras nepareiza izvēle var radīt nopietnas sekas ne tikai skaistumam, bet arī labsajūtai un pat veselībai.

Ja pēc kārtīga nakts miega vēlaties justies spirgti un modri, ieguldiet līdzekļus augstas kvalitātes gultas veļā. Svarīgākais ir izvēlēties dabīgo šķiedru pārvalkus, savukārt kokvilnas satīna vai bambusa audumi nodrošinās ādas maigumu. Gultas veļa no dabīgā auduma lieliski uzsūc mitrumu un ātri to iztvaiko, jo ir elpojoša. Tai piemīt lieliskas hipoalerģiskas īpašības, kas samazina alerģisku reakciju vai ādas kairinājuma iespējamību, kā arī nodrošina mazāk labvēlīgu vidi mikrobiem.

Mako satīns ir lieliski piemērots kvalitatīvam miegam un rūpēsies par ādu un matiem - tas ir ārkārtīgi kvalitatīvs audums no dabīgas kokvilnas. Mako satīns sagaida ar svaigi burvīgu mīksta auduma virsmu, kas ideāli pieguļ segai, matracim vai spilveniem. Izvēlieties savu mako satīna gultas veļas komplektu un izbaudiet patiesa skaistuma miegu - gulēšana šajā gultas veļā ir baudījums gan ķermenim, gan dvēselei.

Saistītās preces

avatar