Frotē palagi izpārdošana. Noklikšķiniet šeit!

Dvieļi bērniem

Audzinot bērnus, vecākiem ir jārisina daudzas mīklas, un viena no tām ir, kādi dvieļi bērniem ir vislabākie. Mēs vēlamies saviem mazajiem to labāko, bet ne vienmēr dārgākais dvielis ir tas, kas vislabāk kopj mazuļa ādu. Tirgus piedāvā ļoti plašu bērnu dvieļu izvēli, taču nav vērts tērēt naudu un dzenāties pēc krāsām vai izsmalcinātiem dizainiem. Vannošanās būs jautra un patīkama, ja izvēlēsities savam bērnam kvalitatīvu, mīkstu, dabīgas šķiedras dvieli.

Kādām īpašībām jābūt bērnu dvieļiem?

Runājot par tekstilizstrādājumiem, galvenajai prioritātei jābūt mazuļu drošībai, tāpēc bērnam piemērotam dvielim ir jābūt ar noteiktām īpašībām. Īsi apspriedīsim, kam ir nepieciešams pievērst uzmanību un kāpēc tas ir svarīgi.

Mīksts dvielis būs ne tikai patīkamāks bērniem, bet arī drošāks. Zīdaiņu āda ir jutīgāka, un pēc peldēšanās tā ir vieglāk bojājama un kairināma. Tāpēc bērnu dvieļiem jābūt mīkstiem, maigiem, hipoalerģiskiem. Vannas istabas tekstilizstrādājumus vislabāk izvēlēties no augstas kvalitātes šķiedrām, piemēram, ķemmdzijas kokvilna. Neaizmirstiet, ka bērna dvielis būs jāmazgā daudzas reizes, tāpēc audumam jābūt izturīgam un mazgāšanas laikā jāsaglabā savas īpašības.

Bērnu dvieļu dizains bieži tiek pārvērtēts. Vecāki domā, ka krāsains dvielis, kas dekorēts ar dzīvnieku vai supervaroņu elementiem, atvieglos vannošanos, taču patiesībā bērniem vannošanās parasti nepatīk tieši rupjā un nepatīkamā dvieļa pieskāriena dēļ. Tātad, dvieļa dizains parasti dod tikai īslaicīgu aizraušanos vannošanai, un, ja vēlaties ilgstoši nodrošināt komfortu, meklējiet kvalitatīvas un dabīgas šķiedras.

Dvieļu mitruma absorbcijas spēja arī ir ļoti svarīga. Kvalitatīvam bērnu dvielim ar maigu pieskārienu ātri jāuzsūc mitrums no ādas virsmas. Mīkstie dvieļi spēj absorbēt vairāk ūdens, un tādas šķiedras kā kokvilna un bambuss izceļas ar izcilu uzsūkšanas spēju. Tikmēr sintētiskie dvieļi nevar līdzināties dabīgo šķiedru izstrādājumu īpašībām.

Ja plānojat atvaļinājumu pludmalē vai dienu pie ezera, noderēs ātri žūstošs dvielis. Mazuļiem ļoti patīk peldēties atklātās ūdenstilpēs, bet, nokļūstot krastā, tie jāietin dvielī, lai tie būtu silti. Diemžēl daži no tiem nepaspēj nožūt un, tos atkārtoti lietojot siltuma vietā, tos sastopas ar nepatīkamu aukstumu un mitrumu.

Dvieļi bērniem | Dvieļi | Nostra.lv

Apkopes vienkāršība ir vēl viena noderīga bērnu dvieļa īpašība. Nav noslēpums, ka mazie draiskuļi īsti nav traki ar tīrību, tāpēc viņu dvieļi, gultas veļa un drēbes ir jāmazgā patiešām bieži. Pievērsiet uzmanību dvieļu kopšanas un mazgāšanas ieteikumiem. Visērtāk ir izvēlēties tādus tekstilizstrādājumus, kurus var mazgāt veļasmašīnā un kas nebaidās no augstākas temperatūras.

Kā bērnu dvieļi atšķiras no pieaugušo dvieļiem?

Arī mums, pieaugušajiem, patīk maigums, mīkstums un siltums, bet vajadzības gadījumā varam to paciest. Bērni šajā jautājumā ir daudz mazāk iecietīgi, tāpēc nevar būt nekādu kompromisu. Turklāt ir ļoti svarīgi, lai mazulis justos ērti gan vannošanās laikā, gan pēc tās – tas palīdz veidot labus personīgās higiēnas ieradumus.

Vislabāk izvēlēties organisko dabīgo šķiedru dvieļus, kas neizraisa alerģiskas reakcijas un nekairina bērnu jutīgo ādu. Labi derēs kokvilna vai bambuss, kā arī šo šķiedru maisījums - bambusa dvieļi, kas apvieno labās īpašības. Pievērsiet uzmanību dvieļa sertifikācijai. Bērnu āda var būt jutīgāka, tāpēc ieteicams iegādāties OEKO-TEX® STANDARD 100 sertificēta auduma tekstilizstrādājumus, kuru apstrādē netiek izmantotas kaitīgas vielas.

Īsāk sakot, ja runājam par dabīgiem augstas kvalitātes tekstilizstrādājumiem, lielākā atšķirība starp dvieļiem bērniem un pieaugušajiem patiesībā ir... izmērs! Un mūsu veikalā jūs atradīsiet ļoti plašu dvieļu izmēru un krāsu izvēli. Atklājiet mūsu klāstu, kur ērti izvēlēties vannas istabas tekstilizstrādājumus visai ģimenei par ļoti pievilcīgu cenu!

Saistītās preces

avatar